010 - 818 30 50 Stel je vraag | Contact

Vani-T Sculpt (500gr)


Maak Vani-T Sculpt onderdeel van je dagelijkse routine door het toe te voegen aan je ochtendsmoothie of shake. Vrijwel smaak- en geurloos, Sculpt lost volledig op in elke vloeistof terwijl het zijn trainingsverhogende voordelen behoudt. </div>
        </div>
      
      
      <div class=

Op voorraad

€ 44,94
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20
 • Morgen in huis bestel op werkdagen voor 12:00
 • Veilig online betalen via iDEAL, Bancontact of PayPal

Over de Vani-T Sculpt (500gr)

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?
Men boekt duidelijke resultaten binnen een geloofwaardig tijdsbestek (10-12 weken) en met een redelijke investering (2-3 uur weerstandstraining per week).

Wat is collageen en waarom is het zo belangrijk?
Collageen is een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam en ongeveer 30% van ons totale lichaamseiwit is collageen. Collageen is cruciaal voor beweeglijke gewrichten, stabiele botten, gezonde spieren, sterke banden en pezen, een gladde huid, glanzend haar en gezonde nagels. Verontrustend is dat het collageen in ons lichaam na het 20e levensjaar uitgeput raakt door veroudering en leefstijlfactoren. Het gebruik van Sculpt gaat dit verlies tegen en verhoogt het collageengehalte in uw lichaam.

Hoe werkt het?
Sculpt richt zich op het bindweefsel in spierweefsel en biedt een geweldige bron van eiwitten, essentieel voor spierherstel, herstel en onderhoud.

Waarin verschilt Sculpt van Lumiere?
Sculpt en Lumiere bestaan uit 100% gehydrolyseerde collageenpeptiden (Bovine) en hebben hetzelfde aminozuurprofiel. Het verschil is de deeltjesgrootte van de peptiden. Sculpt heeft een grotere moleculaire grootte dan Lumiere en richt zich specifiek op lichaamsvorming en vetmetabolisme in plaats van op haar-, huid- en nagelvoordelen.

Is Sculpt veilig tijdens zwangerschap of borstvoeding?
Ja, Sculpt is geschikt voor consumptie tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Hoe smaakt Sculpt?
Net als Lumiere is Sculpt vrijwel smaak- en geurloos.

Hoeveel collageen moet ik per dag innemen?
We raden maximaal 20 g collageen per dag aan. Indien gebruikt in combinatie met Lumiere, raden we aan om niet meer dan 1 afgestreken schep (15 g) Sculpt en 1 volle theelepel (5 g) Lumiere te gebruiken.

Is Sculpt geschikt voor kinderen?
Ja, het hele gezin kan profiteren van deze supernutriënt.

Waar komt het collageen vandaan?
Niet al het collageen is gelijk gemaakt. De belangrijkste factor is de molecuulgrootte, omdat dit bepaalt hoe gemakkelijk ons lichaam het collageen kan opnemen (en de voordelen ervan kan plukken). Ons collageen wordt vervaardigd volgens strikte normen, wat resulteert in een kleine peptide/moleculaire grootte voor een optimale biologische beschikbaarheid. Ons rundercollageen is afgeleid van grasgevoerde koeien en het is aangetoond dat het ongeveer twee keer zo effectief is als zeecollageen, ondersteund door peer-reviewed onderzoeken.

Wat zijn de ingredienten? Is het geschikt voor vegetariërs of veganisten?
100% puur rundercollageen - geen vulstoffen, geen toevoegingen. Helaas is er geen veganistisch alternatief voor collageen, dus Sculpt is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 15 g (één afgestreken maatschepje) met 250 ml warme of koude vloeistof. Goed roeren en opdrinken. Mix met water, koffie, smoothies, eiwitshakes of gebruik bij het bakken of koken. Bewaar het product op een droge, koele plaats.

Gebruik voor de beste resultaten in combinatie met een gezond voedings- en bewegingsregime dat wekelijks 2-3 uur weerstandstraining omvat.

Disclaimer: we raden aan om maximaal 20 g collageenpeptiden per dag te consumeren. Indien gebruikt in combinatie met Lumiere, raden we aan om niet meer dan 1 afgestreken schep (15 g) Sculpt en 1 volle theelepel (5 g) Lumiere te gebruiken.

Ingrediënten

Collageenpeptiden: Stimuleert collageen in spiervezels, helpt de vetmassa te verminderen, stimuleert de stofwisseling en verbetert de spierkracht.
18 aminozuren: Onderhoudt en herstelt pezen, botten en gewrichten.
De volledige line-up:

100% gehydrolyseerde collageenpeptiden (runderen)
Disclaimer: Dit product bevat 100% puur rundercollageen en wordt daarom niet geschikt geacht voor vegetariërs of veganisten. Er is momenteel geen veganistisch alternatief in de huidige markt.

Reviews

Nog geen reviews voor dit product.

Review schrijven

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Aantal sterren