Noir is de volgende generatie in ultradonker bruinen, ontworpen om aan je diepste bruiningswensen te voldoen!

Wat is het geheim? Noir is onze donkerste kleur OOIT, met tot 125% meer tan actives dan de meeste toonaangevende merken. De unieke formule zorgt voor intense, levensechte kleuren, onberispelijk vlekkeloze resultaten en een gladde vervaging.

De voordelen houden daar niet op...

We hebben het ook verpakt met huidvriendelijke ingrediënten (hyaluronzuur en collageen) om elke keer dat je het aanbrengt de ultieme, luxueuze huidbehandeling te garanderen.

Zie hyaluronzuur als de ultieme huidhydrator. Het helpt om vocht binnen te houden, de huid stevig en strak te houden, terwijl het tegelijkertijd mollig en soepel blijft. De anti-aging eigenschappen van collageen verhogen de elasticiteit van de huid en helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Transdermale toediening zorgt ervoor dat je kleurtje gemakkelijk door de huid dringt en zich snel ontwikkelt - je bent al binnen 1 uur klaar om te gaan. De chocoladebasis maakt deze kleurtint een universele oplossing voor alle huidtinten. Geurneutralisatoren zorgen ervoor dat de teint geurloos aanbrengt.

Hoe langer je het laat zitten, hoe donkerder je wordt. Er is geen limiet…