Naast allround schoonheidsspecialist is Carin sinds 2005 de trotse eigenaar van All People City Spa. Beauty haar passie en haar levensstijl en dat probeert ze samen met haar team ook uit te stralen. Het is belangrijk om mensen op weg te helpen naar een mooier wordende huid op een zo natuurlijk mogelijke manier. Want als je er goed uit ziet, voel je je ook goed. En dat straal je uit. Juist in deze visie is Spray Tanning een perfecte toevoeging. De CitySpa werkt met de meest bekende spray tan lotions.

Huidverbetering gaat niet vanzelf en daar helpen zij u graag bij. Dit sluit helemaal aan bij de samenwerking die ze zijn aangegaan met LOOkX: ze werken met een huidverzorgingslijn met de hoogst toegestane percentages werkstoffen met een verbluffend resultaat.

De afgelopen jaren heeft Carin zich gespecialiseerd in diverse behandelingen, met onder andere Permanente Make-Up, Micro Dermabrasie, L3 Laser lifting, Myso Vital. Om up to date te blijven, volgen de medewerksters ook geregeld cursussen en bijscholing.

Bij All People draait het om het in de watten leggen van onze gasten en zijn ze pas tevreden als u dat ook bent.