Hairstyling Veerle heeft nu haar certificaat spray-tanning behaald want de zonnebank is uit..... Spray-Tan is in.....
Het is alom bekend dat bruinen onder de zonnebank de nodige gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Spray-Tan is een veilig alternatief. Hoe geweldig is het om in pakweg 10 minuten een lekker bruin kleurtje te hebben. Subtiel of opvallend, wat je zelf graag wilt. Ben je eerdaags de bruid, heb je een feestje, wil je gebruind aankomen op vakantie, of in de winter niet zo bleek zijn. Spray-Tan is dé oplossing om je fantastisch te voelen.

Hairstyling Veerle gebruikt enkel producten van hoge kwaliteit. De verschillende merken tanning hebben verschillende eigenschappen. Rekening houdend met je eigen huidskleur wordt gekeken welke product het beste bij je past en naar je persoonlijke voorkeur.

whitetobrown
is speciaal ontwikkeld om je een egale, sexy, onberispelijke, goudbruine tanning te bezorgen. Whitetobrown tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera en vochtinbrengende elementen.
 
VANI-T
De tanning van VANI-T is intenser bruin. VANI-T producten zijn als enige in Nederland met Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd).