Wendy heeft via Spray-Tan Nederland een professionele opleiding gevolgd tot Spray Tan Professional. Zij kan u voorzien een prachtige perfecte spray-tan. 

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. U krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt slechts 10 minuten.

Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Kelly Osbourne zijn bekende 'tanning-addicts'.

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 20% verwerkt in tanning vloeistoffen. DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt.

Heb je ook zin in een mooi gezond bruin kleurtje? Neem contact op met Kleurtje erop?! voor een afspraak in de Spray tan salon. Als u in de buurt van Vortum-Mullum, Overloon, Boxmeer, Sint Anthonis of Wanroy woont, kan Wendy ook bij u thuis komen!

Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Brabant, Vortum-Mullem