Spray Tan is een veilige en snelle manier om in een korte tijd een natuurlijke, egale, bruine teint te verkrijgen. Het grote alternatief ten opzichte van de zon. Met een speciale vernevelaar wordt de tanning vloeistof op de huid gesprayed. De vloeistof geeft direct een prachtig en streeploos resultaat.

Wij werken met meerdere merken zodat er voor elke huidtype wat passend is. Zo wordt de een eerder bruin rood tijdens het zonnen en de ander eerder geel rood. Deze Salon past zich aan op de wensen van de klant. Om nog een stapje verder te gaan komt Beautysalon Best zelfs bij u thuis op locatie zodat u ultiem kan genieten na de spray tan en rustig aan kan doen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een spray tan behandeling te doen in de salon.

Dus komt u uit de buurt van Best, Oirschot, Woensel-Noord, Sint-Oedenrode, Son of omstreken? Maak dan een afspraak met Beautysalon Best! Voor contactinformatie ga naar, Salonlocaties, Noord-Brabant, Best of bezoek hun eigen website: www.beautysalonbest.nl.