Hallo, ik ben Maureen van SprayTan Maureen. Ik ben in juli 2013 begonnen met tannen samen met mijn vriendin. We hebben een cursus gehad via Spray-Tan.nl en waren meteen enthousiast. Nu een half jaar later zijn we dat nog steeds. Hoewel ik nog steeds in een startende fase zit merk ik wel dat een opbouw van cliënten begint te groeien.
Ik heb zelf geen salon aan huis maar kom bij de cliënten thuis. Dat wordt als erg fijn ervaren. Voor de meeste is het vaak de eerste keer en dan merk ik dat het fijn is als ze in hun eigen omgeving zijn. Grappige reacties als ik de portable tent opzet."Goh... best wel groot", "tjee wat een makkelijk ding!!"
Voor mij is de reactie van de client na de SprayTan de reden waarom ik het doe. De blijde gezichten , sommige bijna ongeloof, is fantastisch. Hoe fijn is het om mensen een goed gevoel te geven, en dat is juist wat een SprayTan voor je doet. Je kijkt in de spiegel en denkt.... wauw wat zie ik er goed uit!!!!

Ik heb een fijne samenwerking met de medewerkers van Spray-Tan.nl. De service is zeer goed en ik heb echt het gevoel dat ze je willen helpen waar ze kunnen. Ik vertrouw ook op een fijne voortzetting van onze samenwerking in de toekomst. Spray-Tan.nl.... bedankt!

Maureen Grevelt

Salon: SprayTan Maureen
Nieuwpoortslaan 12
1815LN Alkmaar
Tel: 06-51256673
Email: maureengrevelt@gmail.com
Website: www.spraytanmaureen.nl