Schoonheidssalon Bella Donna is al 12,5 jaar HET adres in de Zaanstreek voor Wellness behandelingen en Cosmedische huidverbetering. Persoonlijke aandacht, directe huidverbetering en een wellnessbeleving is waar het bij Schoonheidssalon Bella Donna allemaal om draait.

Het team bestaande uit 3 enthousiaste dames met ieder haar eigen specialisatie staat 6 dagen in de week voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden naar een mooie, stralende huid. De beautybranche staat nooit stil en zeker niet als het gaat om huidverjonging en huidverbetering. Het is voor hun dan ook een sport om steeds weer op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

De dames zijn ruim 7 jaar gespecialiseerd in definitieve ontharing m.b.v. onze technische hoogwaardige MedCos IPL behoren harsen, scheren en epileren voorgoed tot het verleden. En nu hebben de dames ook een certificaat behaald in spray-tanning! Heeft u nog een kleurtje nodig om de lente vol zelfvertrouwen tegemoet te gaan? Kijk dan voor meer informatie op de website of bekijk de gegevens van deze salon op salonlocaties, Noord-Holland, Wormerveer.