De deur van Tanning by Derya in Lelystad staat voor u open! Dus bent u in de buurt van Lelystad op zoek naar iemand die u kan helpen met een mooie tan, maak dan zeker een afspraak! En tot 31 maart heeft Derya een leuke actie lopen: een full body spray-tan voor maar €17,50. Normaal kost deze behandeling €20,-

Derya werkt met Vani-T Velocity.

Vani-T's professionele tanning range is zeer gewaardeerd en veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. De meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die je maar kunt bedenken, wordt bereikt. Het is bewezen dat het tot 80% beter vervaagd dan andere vooraanstaande tanningmerken. Deze tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor u er slanker uitziet en u beter voelt.

De voordelen van Vani-T

·         geen oranje teint

·         blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk

·         authentieke honingbruine kleur

·         geen nare geur

·         intens hydraterend

Het bevat ‘s werelds beste kwalitatieve natuurlijke en organische ingrediënten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren. Miljoenen mensen over de hele wereld stellen vertrouwen in Vani-T tanning producten om hun lichaam een prachtige bronzen kleur te geven.

De Vani-T Velocity is ’s werelds snelst inwerkende tanning (rapid tan). Dankzij de formule van Velocity is het mogelijk om al na 1 uur na de behandeling dezelfde resultaten te behalen als de Liquid Sun van 8% DHA. Na slechts 2 uur heeft u al een medium kleur zoals de Vani-T Fusion 10% DHA.
En na 3 tot 4 uur is uw tan maar liefst al zo donker als de Liquid Sun van 12%.

Kijkt u voor meer informatie op de facebook van Tanning by Derya of kijk voor de gegevens op salonlocaties, Flevoland, Lelystad