Bent u op zoek naar een salon waar u terecht kunt voor een spraytan in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? U kunt dan vanaf nu ook langsgaan bij Studio 24!

Wist u dat spray-tanning de meest gezonde en effectiefste bruiningsmethode is! Met een spray-apparaat wordt er heel subtiel een bruiningslotion (DHA vloeistof) op de huid verneveld. Het grote voordeel hiervan is dat de huid direct een mooie bruine, stralende en gezonde look krijgt en hierdoor ga je gewoon stralen! De tanning is zeer effectief en blijft ruim een week zitten wanneer u de huid goed voor- en nabehandelt. Veel sterren in Amerika en het Verenigd Koninkrijk kunnen niet meer zonder. Ook in fashionland over de hele wereld wordt deze makkelijke en gezonde manier voor een prachtige teint volop gebruikt. En het is voor u nu ook binnen handbereik!
En het mooie is dat een spray-tan behandeling slechts ongeveer 10 minuten duurt en het geeft u direct een egale, warme en natuurlijke bruine teint, zonder dat daar schadelijke uv-stralingen van de zon of zonnebank aan te pas hoef te komen.
Voor de gegevens van deze salon kijkt u bij salonlocaties, Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan den IJssel en maak direct een afspraak!