Alle beautyliefhebbers opgelet! Vanaf vrijdag is het dan zover. Het I Love Beauty event van Cynthia Schultz, beter bekend als MissLipgloss (Een van Nederlands grootste beautybloggers) gaat eindelijk van start. Deze vrijdag tot en met zondag kun je gezellig rondstruinen in de IJsselhallen in Zwolle waar het volstaat met beauty en lifestyle. Ook Whitetobrown is met haar stand aanwezig zijn met onze bestseller de Tanning Mist zelfbruiner spray. Deze is ook door Misslipgloss herself aanbevolen. Kom langs, ervaar zelf en geniet van je bruine kleurtje!

I Love Beauty event is niet zomaar een beauty-event, maar een evenement waar je heerlijk de hele dag met je vriendinnen, moeder of zussen kan vermaken. Lekker shoppen, kijken en inspiratie opdoen bij allerlei verschillende stands op het gebied van Beauty & Lifestyle. Maar je kunt ook meedoen met workshops en aan het eind van de dag kun je ’s avonds ook nog eens lekker feesten!

Whitetobrown is te vinden bij stand 60, tegenover Food & Drinks. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in. Ben jij er ook bij?

Ga voor meer informatie naar www.ilovebeautyevent.nl en scoor de laatste kaartjes!