De pHenomenal 2-3 weken self tan mousse: 's werelds eerste self-tan, welke 2-3 weken blijft zitten. Wij waren al fan maar steeds meer beautybloggers delen hun liefde voor de pHenomenal. Lees onderstaande positieve reviews over de pHenomenal!

ELISABETHSMUSTHAVES.COM
"De kleur blijft inderdaad 2 weken zitten en vervaagd dan langzaam met 3 weken is hij nog niet helemaal weg maar wel een stuk lichter. Ik ben overtuigd en enthousiast. Inmiddels heb ik de pHenomenal mousse als zes keer gebruikt. Twee keer in drie lagen met drie uur er tussen. Ik ben fan! Dit is velen malen beter dan de zonnebank en spraytan. Mijn fles is nog langer niet op. De Vita Liberata pHenomenal mousse kost €46,50 en is volgens mij de beste uitvinding ooit op tanning gebied en vele malen goedkoper in verhouding dan de andere bruinings-opties. "

Lees de volledige review hier.

TAMARACHLOESTYLECLYES.BLOGSPOT.NL
''Ik kan eerlijk zeggen dat dit de beste en meest natuurlijke uitziende tan is die ik ooit heb gehad. Ik heb de Medium gebruikt, die is prachtig bronzed en helemaal perfect. Als je het aanbrengt dan zie je precies waar je het aanbrengt dus je krijgt geen strepen en een perfecte even kleur. Ook het aanbrengen van de mousse met de handschoen is heel gemakkelijk. Het verbaasde mij hoe de handschoen kleinere delen van je lichaam kan bereiken zoals tussen je vingers en achter je oren zonder stress of dat het een bende word. Ik heb na het aanbrengen een witte shirt aan en het gaf totaal niet af. Fantastisch toch?’’
Lees de volledige review hier.

THESTYLISHCONFESSIONS.COM
"Ik kon echt niet wachten om dit product te testen.. Na een paar weken kan ik dan ook zeggen: dit werkt écht! Deze mousse maakt mijn huid prachtig egaal bruin en het is zeker 2,5 week blijven zitten. Het droogt snel op, plakt niet, ruikt niet en het is ontzettend fijn aan te brengen met de speciale handschoen. Je kunt kiezen uit 3 kleuren: Fair voor een subtiele gloed, Medium voor een mooie bronzed look en Dark voor een écht donkere tan. Ik heb Medium over mijn hele lichaam en gezicht gebruikt en ik ben ontzettend blij met het natuurlijke resultaat!"

Lees de volledige review hier.

REDREIDINGHOOD.COM
"Zoals je ziet op de foto’s ben ik een stuk bruiner geworden, maar ziet het er heel natuurlijk uit. Helemaal niet oranje, maar juist zongebruind. Ik gebruikte de ‘medium’ variant, maar ik zou de ‘dark’ variant ook best aandurven. Ook zie je totaal geen strepen, wat komt door het bijgeleverde handschoentje welke zorgt voor een egaal resultaat. Maar wat misschien nog wel het beste is, is dat de tan 2-3 weken blijft zitten, en ik spreek uit ervaring! Ik testte de self-tan namelijk voor het eerst vier weken geleden en het bleef zeker 2 weken goed zitten en de week daarna was het nog steeds wel zichtbaar, maar begon het wel te vervagen. De Vita Liberata pHenomenal Mousse kost wel wat, namelijk 46,50 euro, maar is het zeker waard!"

Lees hier de volledige review.

ZUSJESVANDEMODE.NL
"Mijn polsen waren in vergelijking met de andere kant van mijn arm echt héél erg wit, nu lekker niet meer! Ik heb inmiddels ook mijn andere been, arm en de rest van mijn lichaam ingesmeerd met de pHenomenal en ben nu voorzien van een mooi zomers kleurtje in de herfst! Ik ben erg tevreden over de kleur en vind niet dat het 'fake' lijkt. Het lijkt gewoon een natuurlijk gezond kleurtje."

Lees de volledige review hier.

FEMKETJE.NL
"Op de handschoen leek de kleur echt veel te donker, maar eenmaal verspreid op mijn benen viel de kleur ontzettend mee. Na 1 laagje had ik zoiets van WAUWZERS! Ik lijk eindelijk op iemand die normaal in de zon bruint ipv iemand die super snel verbrand en alleen maar rood wordt! Op de voor en na foto’s hieronder zie je pas hoe groot het verschil is, maar vooral ook hoe natuurlijk het er uit ziet."

Lees de volledige review hier.

BEAUTYFORGIRLS.NL
"Vita Liberata is naar mijn mening het leidende merk op het gebied van tanning." "De kleur is trouwens mooi, gezond bruin. Geen vieze laag zelfbruiner met vlekken maar juist heel egaal en natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik de mousse erg fijn vind, hij voelt zo licht en zacht aan op de huid."

Lees de hele review hier.

BEAUTYBYZIZI.COM
"Wat me direct opvalt, is dat het niet ruikt! En ook na een paar uur nog niet, welke andere selftan ik ook gebruikt heb –en dat zijn er veel- dit vervelende side effect van selftans heeft pHenomenal als enige niet!"

Lees de volledige review hier.

MISSMUPRHY.NL
"Mijn gezicht was ook heel mooi, egaal bruin, waardoor ik geen behoefte had om foundation en poeder te dragen. Eigenlijk vond ik het echt heel fijn – precies het resultaat dat ik eigenlijk met de zonnebank zou willen behalen. Gezond bruin, waardoor ik me zeker genoeg voel om de foundation en poeder achterwegen te laten. Zoals ik al zei zou dit resultaat twee tot drie weken aan moeten houden. De eerste paar dagen was het resultaat heel goed zichtbaar. Langer dan bij andere zelfbruiners. Na deze dagen begon het resultaat toch wel langzaam te vervagen. Ondanks dat, bleef de bruine kleur toch een stuk langer zitten en bij andere zelfbruiners die ik eerder probeerde. Daarom kan ik wel zeggen dat het een erg fijn product is. Het heeft een meer verzorgende werking dan andere zelfbruiners, de textuur plakt niet en heeft geen geur."

Lees de volledige review hier.

THEBEAUTYASSISTANT.NL
"Vita Liberata pHenomenal is een fijne zelfbruiner die zorgt voor een mooie, bruine egale teint. In de zelfbruiner zitten fijne en verzorgende ingrediënten waarvan ruim 70% natuurlijk is. Groot pluspunt! Goede ingrediënten vind ik erg belangrijk in een product. Ook ruik je niet de muffe geur die normaal in een zelfbruiner zit, en voelt je huid niet plakkerig aan na gebruik. Ook stond ik verbaasd dat de bruine teint vrij lang zichtbaar bleef. Ik douche dagelijks met een milde douchegel. Op mijn huid blijft de zelfbruiner 1,5 week mooi zichtbaar, wat ik ook al erg lang vind. Super fijn!"

Lees de volledige review hier.

ITS-DASH.COM
“Wel kon ik zeker minimaal een week genieten van mijn mooie bruine kleur, wat overigens langer is dan bij alle andere zelfbruiners. Daar ben ik wel ontzettend blij mee! Een fles van 125 ml kost €46,50 en qua prijs-kwaliteit verhouding vind ik dit een goede prijs, want het flesje gaat namelijk ontzettend lang mee.”

Lees de volledige review hier.

Ben jij al overtuigd? Shop de pHenomenal 2-3 weken self tan mousse hier en krijg een perfecte en langdurige tan voor de feestdagen.