Nieuw bij Beautysalon Aan de Wymerts!
Vanaf deze maand kun je direct een gebruinde huid krijgen met Spray Tanning. Spray Tan is gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het bevat onder andere: Aloë Vera, vitamine E, vitamine A, Retinol, palm olie en vitamine B5. En er zijn verschillende prodcuten Spray Tan voor de diverse huid types. Onze specialistes kunnen je daarbij adviseren.

Ook zijn er speciale arragementen zoals het vriendinnenarragement: Quality time met je vriendinnen! Boek het vriendinnen arrangement. We combineren een prachtig gebruinde huid met hartigheid en gezelligheid! Tijdens het spray tannen serveren we een uitgebreide high tea voor jou en je vriendinnen. Je wordt verwend met onder andere verschillende soorten thee, sandwiches, scones met huisgemaakte jam en clotted cream, hartige taart, eigengemaakte bonbons en koekjes en heerlijke zoete lekkernijen.

Komt u uit de buurt van Makkum, Oudega, Heeg, Koudum, IJlst, Stavoren, Workum of omgeving? Maak dan een afspraak met Hotel aan de Wymerts! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Friesland, Workum of kijk op de website: http://hotelaandewymerts.nl/