Mede door mijn egaal bruine huid voelde ik me het stralende middelpunt op onze trouwdag.  Het was nog iets onbekends en dus spannend,  maar uiteindelijk was ik superblij dat ik een spray tan voor mijn bruiloft heb gedaan. Wat een mooi en snel resultaat!  Hiermee was mijn interesse gewekt om dit opkomende fenomeen verder te gaan uitzoeken en wellicht wel mijn eigen onderneming te starten!

Zo gezegd zo gedaan, SummerSkin is een feit per 1 december 2012. SummerSkin is gevestigd in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Een voormalig huis van bewaring wat een historische en bijzondere plek is in de binnenstad van Leeuwarden, wat tegenwoordig dienst doet als cultureel bedrijven centrum. Als klanten voor het eerst bij mij komen, vinden ze het ten eerste al geweldig om een keer in dit pand te zijn. Ook al is het nu voor iedereen toegankelijk, velen zijn toch nog nooit in de Blokhuispoort geweest wat zoveel geschiedenis uitademt. Het mooie vind ik de verschillende soorten mensen die je treft. De een vind het erg spannend om voor het eerst een spray- tan te ondergaan, de ander trekt gelijk de kleren uit en gaat in de tent staan. De een is 16 en de ander is 70 en zo heeft iedereen zijn of haar eigen verhaal.

De samenwerking met Spray Tan NL ervaar ik als erg prettig. Ik heb een goede cursus van ze gehad en zijn altijd bereikbaar voor advies en antwoorden. 

Ik werk voornamelijk met de snel inwerkende vloeistoffen van Vani- T. Met name omdat de klant tussen de 1 en 4 uur (afhankelijk van de gewenste tint) al de vloeistof kan afdouchen, maar ook omdat het een organische vloeistof is. Daarnaast bevat het vele natuurlijke producten die enorm goed voor je huid zijn. Ook kan er gekozen worden voor de vloeistoffen van Vita Liberata. Ook dit zijn organische vloeistoffen, die minimaal 8 uur moet intrekken. SummerSkin verkoopt ook de huidverzorgende producten van Vita Liberata. Hele fijne producten waarmee je de huid zo goed mogelijk voor kunt bereiden op een spray tan behandeling, maar ook om te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je bruine tint. Veel van mijn klanten gingen voorheen elke week onder de zonnebank, maar vonden dit niet meer prettig vinden voor hun huid. Wanneer ze eenmaal een spray tan behandeling hebben gehad, willen ze niet meer anders, doordat het vele malen sneller is, een mooier resultaat geeft en ook nog eens goed is voor hun huid! 

Naast de normale spray tan behandeling verzorgt SummerSkin ook spray tan party’s. Nodig 5 mensen bij je thuis uit en we komen bij je langs om informatie te geven over spray tanning en geven iedereen ter plekke een behandeling. Jij als gastvrouw krijgt de behandeling gratis!

Verder hebben voor de bruidjes en bruidegoms een speciaal arrangement, genaamd; Your Perfect Day. Wanneer je binnenkort gaat trouwen, dan kun een aantal weken voor de bruiloft een proefbehandeling komen doen tegen de reguliere prijs. Bevalt het resultaat je, dan kom je vervolgens een aantal dagen voor je grote dag  weer en krijg je de behandeling voor maar 15 euro. Als laatste is het heel aantrekkelijk om samen met nog iemand een spray tan behandeling te boeken bij SummerSkin, want dan ontvangt iedereen een korting van 2,50 per persoon. Dus; Bring a Friend! 

Bij SummerSkin vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en stralend bruin de deur weer uit gaat! Maar dat kun je het beste zelf ervaren! Neem een kijkje op onze Facebook voor onder andere meer informatie: https://www.facebook.com/staytanned

Adresgegevens:
Tidia Mink
SummerSkin Spraytanning
Blokhuisplein 40 (cel B2.24)
8911 LJ Leeuwarden
T: 06 814 76 575
E: info@summerskin.nl