Nerissa Beauty & Wellness kan jou nu voorzien van een prachtig bruine teint. Niet alleen voor afspraken in de salon, maar ook voor mobiele tanning in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Prins Alexanderpolder kun je hier terecht. De sleutel tot schoonheid is een mooie huid. Bijna alle huidverzorgingsproducten die je tegenwoordig vindt bevatten tal van chemische en synthetische stoffen. Bij Nerissa Beauty & Wellness geloven ze niet dat men hier mooier van wordt. Daarom werken zij met de producten van Esse Organic Skincare. Pure, biologische producten uit Afrika, waarin plantenextracten en koudgeperste oliën van inheemse planten en bomen als Baobab en Marula verwerkt zitten. De producten van dit merk zorgen niet alleen voor een mooie en gezonde huid, ook worden de lokale gemeenschappen in Afrika gesteund door middel van eerlijke handel.

Men zegt weleens ‘een mooie huid komt van binnenuit’ en dat klopt. Daarom is Nerissa Beauty & Wellness niet alleen gericht op het verzorgen van de huid, maar ook op ontspanning. Want stress tekent het uiterlijk. Of je nu komt voor een gezichtsbehandeling of een massage, na een bezoek aan de salon zul je je ontspannen voelen. Een weldaad voor het lichaam.

Al zin in een behandeling bij deze uitgebreide salon? Kijk bij Salonlocaties, Zuid-Holland, Rotterdam of bezoek www.nerissa-beauty.nl.