"Na mijn eerste ervaring met Spray-tan was ik positief verrast. Mijn beeld bij een Spray-tan was dat het er onnatuurlijk uitzag en dat je er oranje van werd. Het tegendeel was waar, het was heel natuurlijk en ik kreeg volop complimenten over hoe gezond en stralend ik er uitzag!

Ik was erg enthousiast geworden en ben me gaan oriënteren. Toen bleek dat er in Franeker en omstreken geen spray-tan salon bestond was mijn keuze snel gemaakt, hier wilde ik meer mensen blij mee maken!

Inmiddels heb ik met veel plezier al veel mensen in mijn salon aan huis mogen ontvangen. De leeftijden zijn zeer divers en iedereen heeft wel zijn eigen persoonlijke reden om een Spray-tan te nemen. Veel mensen zijn wel wat huiverig de eerste keer maar erg blij met het resultaat, daarom zien we dan ook veel mensen weer terug en dat is natuurlijk geweldig! Dat maakt dit werk zo leuk, mensen met een goed gevoel, stralend en zelfverzekerd naar huis zien gaan!

Dit seizoen gaan we uitbreiden met de mobiele Spray-tan. Hiermee komen we naar jou toe zodat je in je eigen vertrouwde omgeving kan worden gesprayd. Ook kun je bij ons terecht voor leuke artikelen.

Nieuw bij Bellezza Spray-tanning Franeker... Boho bikini's!
Koop je bikini bij Bellezza Spray-tanning en ontvang gratis een full body spray-tan in de salon t.w.v. €20,00
Ook voor de leuke sieraden van Bohemian Beauty kun je bij ons terecht!

Daarnaast verkopen we natuurlijk de producten voor thuisgebruik van spray-tan.nl

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden schroom niet om contact met ons op te nemen en neem een kijkje op www.facebook.nl/bellezzaspraytanning

Hopelijk tot ziens!"

Bellezza Spray-tanning
Kamstrastraat 30
8801 VL Franeker
06-12554237
www.facebook.nl/bellezzaspraytanning