Een heerlijke spray voor zelfgebruik thuis! Nog nooit een bruinings spray gebruikt? Deze spray is erg gebruiksvriendelijk!

Makkelijk binnen een paar minuten aan te brengen en u ziet direct een mooi egaal natuurlijk resultaat met de bekende prachtige goudbruine teint door het tanmerk: Whitetobrown. 

De bruin zonder zon spray bevat DHA, kleurloos suikerriet, dat reactie maakt met de dode huidcellen, uw eerste huidlaag, waardoor deze bruin kleuren. Deze spray is daarom een veilig alternatief voor de zon. 

De self-tan spray is dermatologisch getest en uiteraard niet getest op dieren, voldoet aan de EU regelgeving en bevat huidverzorgende elementen, als Aloë Vera en vitamine E. Droogt snel, zonder vlekken en laat u tot 5 dagen (afhankelijk van de snelheid van uw cel vernieuwing) stralen alsof u een weekje naar een zonnig oord bent geweest.

De Whitetobrown Tanning spray van 200 ml is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté, zodat u hiermee het hele jaar een fantastische mooie bruine teint kunt creëren in een handomdraai. U ontvangt ook een flyer met gebruiksaanwijzing bij bestelling van de Whitetobrown Spraytanning Mist. Nu geen verzendskosten bij een bestelling van de Whitetobrown Mist!

Miss lipgloss heeft een uitgebreid review geschreven over de Whitetobrown mist. She loves it! Nu jij nog! Lees haar review hier