Mensen raken veel meer bewust van huidbescherming en kiezen daarom voor een mooie tan doormiddel van spraytanning! Dit is mogelijk met Vani-T! Vani-T is al tallozen keren benoemd als beste tanning product in zijn soort door vele beautymagazines!

Vani-T is hét merk voor spraytanning, niet voor niets dat vele celebraties en beroemdheden zweren bij een mooie tan van Vani-T. Geen oranje kleur, maar een mooie bronzen natuurlijke teint!

De tanning blijft goed zitten, geeft een streeploos en vlekkeloos resultaat.  Kortom een product die het waard is!

Voordelen van Vani-T spraytanning:

Vani-t is een organisch product en daarmee een uniek merk. Geen oranje teint, camoufleert striae en cellulitis, een bruine teint in een handomdraai, kleur vervaagd geleidelijk en het is tevens verzorgend en hydraterend voor de huid, de nare geur die vele tan producten wel bevatten heeft deze tanning niet en blijft tot zeven dagen mooi zitten en geeft direct resultaat!

De tanningvloeistoffen bevatten o.a.:

  •       Ecocert goedgekeurd DHA en daarmee organisch gecertificeerd  product
  •       Organisch gecertificeerd Aloë Vera Extract die zorgt voor de vochtinbrenging
  •       Bevat vitamine A & E en antioxidanten
  •       Cehami, zee-collageen welke de aanmaak stimuleert van collageen en nieuwe huidcellen
  •       Kakadu pruimen extract deze bevat 50 keer zoveel vitamine C
  •       Allantoine stimuleert de cel vernieuwing en zorgt voor een zijdezachte huid
  •       Natuurlijke aroma’s; Sinaasappel, citroen en essentiële verfrissende Bergamot olie zorgen voor versteviging en verbetering van de huid.

Daarmee is Vani-T een weloverwogen product en kiezen miljoenen mensen over de hele wereld voor dit merk. Het enige merk wat 100% op natuurlijke basis is!