Ook deze week weer een salon aan het woord! You get the look uit Berkel en Rodenrijs vertelt hun verhaal!

"Ik wilde graag een compleet plaatje. Ik ben 4 jaar geleden als Cambridge consulent gestart in Berkel en Rodenrijs. Mensen blij maken door ze goed te begeleiden in de zware strijd die afslanken heet. Veel mensen raken in een vrij korte tijd hun overtollige kilo’s kwijt en komen veel beter in hun vel te zitten.

In november 2013 heb ik mijn praktijk daarom uitgebreid met You get the Look! You feel good.Veel mensen gaan als een ander mens de deur uit en wat is er nou leuker om mensen een nog beter gevoel te geven met een mooi kleurtje met spray-tan, prachtige wimperextensions afgeslankt met Cambridge en je in het nieuw te steken na een kleur-/stijlanalyse.

Het waren dan ook allemaal Cambridge  die model stonden voor de Spray-tan cursus begin september. Tijdens deze cursus kwam ik al snel tot de ontdekking dat er zoveel verschillende soorten huidtypes zijn dat ik meteen heb besloten om alle producten van Spray-Tan Nederland aan te schaffen. Iemand een passende kleur kunnen aanbieden vinden wij bij You get the Look! van essentieel belang om natuurlijk bruin voor de dag te komen. Je stelt mensen gerust doordat er zoveel verschillende tinten bruin zijn en je ze echt met een passende kleur kunt spayen. De angst om als ‘wortel’ een week door het leven te gaan verdwijnt hierdoor meteen.

 Wil jij ook eens kennis maken met Spray-tanning? Maak dan een afspraak bij onze gezellige praktijk You get the Look!"

Adresgegevens:
Industrieweg 5
2651 BC  Berkel en Rodenrijs.
Tel: 06 – 10 543 765
Email: info@yougetthelook.nl
www.yougetthelook.nl