Vroeger was bruin worden hoe dan ook ongezond, onder de zon is slecht voor de huid en zorgt voor een vervroegde kans op rimpels, maar gelukkig is er nu een alternatief.. Spray-Tan! Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten.

Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Kelly Osbourne zijn bekende 'tanning-addicts'.

Royal Spray-Tan werkt met 2 verschillende merken genaamd Vani-T en Vita Liberata. Zo kunnen ze goed afstemmen op de klant en heeft iedereen het perfecte eindresultaat! En nog een voordeel.. Ze komen bij U thuis dus U hoeft nergens meer naar toe en kunt daarna rustig opdrogen!

Benieuwd en komt u uit de buurt van Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Aalsmeer, Assendelft, Beverwijk, Haarlem of omgeving? Maak dan een afspraak met Royal Spray-Tan, de mobiele Spray-tan Haarlem die bij u thuis komt! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Haarlem of kijk op hun website: www.royalspraytan.nl