“Houdt u van een bruine kleur? Maar weet u ook dat de zon slecht is voor uw huid? Dan hebben wij de oplossing! Spray-Tan is een nieuwe manier van bruin worden en dit is in tegenstelling van de zon juist goed voor de huid!

“En u hoeft er niet eens de deur voor uit! Mobile Spray-Tan Amersfoort komt bij u aan huis. Door middel van een Spray-Tan apparaat vernevel ik een vloeistof over uw huid die ervoor zorgt dat u een mooie zonnige bruine kleur krijgt, de behandeling duurt ongeveer 15 minuutjes.

Maakt u zich geen zorgen ik neem een opvouwbare cabine mee, hierdoor blijft alles mooi en schoon in uw woning. Het geheel kan ook plaats vinden bij mij thuis. Net wat u wilt. Bel 06-44527029 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.”

Dus komt u uit de buurt van Leusden, Hoevelaken, Holkerveen, Laak-Zuid, Nieuwland, Hoogland of Amersfoort of omgeving? Maak dan een afspraak met Mobile SprayTan Amersfoort! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Utrecht, Amersfoort of neem een kijkje op hun Facebook: www.facebook.com/mobilespraytanamersfoort