Via via kwam ik in contact met Jennifer van Spray Tan NL. Zij vertelde mij dat Immanuel, zich succesvol bezig houdt met Spray Tan NL en hoeveel vraag er wel niet is vanuit de markt naar spray tannen. Of dit niet wat voor mij is om er bij te gaan doen? Ik hield mij op dat moment bezig met het begeleiden van mensen bij het afvallen m.b.v. het Power Slim afslankprogramma. Ik had wel mijn twijfels of dit iets voor mij was, maar na er wat meer over nagedacht te hebben en zelf een tanning te hebben gekregen van Immanuel, vond ik het toch wel een leuke business en besloot over te gaan tot aanschaf van een startpakket. Hierbij zat ook een 1 op 1 spray tan cursus, die ik van Jennifer kreeg.

In het begin is het best eng om ‘op mensen te spuiten’, maar zoals voor wel meer dingen geldt: oefening baart kunst.

Ik heb in de beginperiode veel mensen getanned, en heb hierbij ook nog meer over spray tannen geleerd. Soms maak je dan ook mindere dingen mee, zoals een lotion die niet intrekt, te dichtbij iemand sprayen, te veel sprayen, een lotion die oranje uitpakt etc. De beginperiode zie ik toch als een leerproces waarin je steeds meer leert over spray tannen en welke apparatuur en vloeistoffen fijn zijn om mee te werken. Ook weet je mensen dan precies te vertellen wat zij ter voorbereiding moeten doen, en hoe na afloop met de tanning om te gaan.

Als een klant mij belt neem ik altijd de tijd om haar meer uitleg te geven over de voorbehandeling die zij moet doen om een mooi resultaat te krijgen, ook geef ik informatie te geven over tijdens en na de tanning.

Zo adviseer ik bijvoorbeeld de Whitetobrown Extend, een bodymilk o.b.v. sheabutter met DHA, welke de kleur langer vast houdt en ook nog wat kleur geeft.

Tijdens het tannen neem ik voldoende tijd voor de klant, we maken vaak een leuk praatje, terwijl de tanning droogt. Na afloop krijgt de klant een flyer van Whitetobrown mee met nog meer informatie over spray tanning.

Nu ben ik alweer 3 jaar verder en werk ik met plezier met 2 merken: Whitetobrown, een standaard tanning (8 uur inwerktijd), welke mooi goudbruin is, en fijn nevelt. En met Vani-T Velocity, een zeer hoge kwaliteit organische lotion, welke sneller droogt en ontwikkelt (1-4 uur inwerktijd). Af en toe gebruik ik ook de doorzichtige tanning lotion, welke met de tijd opkomt (8 uur inwerktijd). Het voordeel daarvan is dat deze niet afgeeft op de kleding.

Ik merk nu ook , doordat ik van sommige klanten negatieve spray tan ervaringen hoor, die zij bij een andere salon hebben opgedaan, hoe belangrijk de basis van een goede spray tan cursus is geweest.

Soms hoor je dat mensen vlekken krijgen, veel te donker worden getanned of helemaal nat worden gespoten waarbij de druppels langs het lichaam lopen! Mijn advies aan diegenen die eens een spray tan willen proberen is dan ook: laat je tannen door een gecertificeerde, bij Spray-Tan.nl aangesloten salon. Deze vind je onder ‘salonlocaties’ op de website http://www.spray-tan.nl/spray-tanning-salonlocaties. Dan weet je zeker dat je door een echte spray tan professional wordt geholpen en dat de vloeistoffen waarmee gewerkt worden van hoge kwaliteit en resultaat zijn.

Ik nodig jullie graag uit om een fijne spray tan ervaring te hebben bij Weight Loss Almere! Bij het noemen van dit stukje, krijg je 5 euro korting! Kijk hier voor meer informatie over mijn salon in Almere-Stad, Literatuurwijk. www.spray-tan.nl/spray-tanning-salonlocaties/flevoland. Wij zijn ook geopend in de avonden en in het weekend!
Groetjes en graag tot ziens, Jo

Adresgegevens:
Poeziestraat 394
1321 DR Almere
Tel: 06-47912372
Email: info@weigtlossalmere.nl
Website: www.weightlossalmere.nl