Spray-Tan is nieuwe manier om gezond en egaal bruin te worden. Dit is zelfs goed voor je huid in plaats van slecht zoals de zon! En stel u zit met het probleem dat u niet weg kunt uit huis of dat u zich alleen in uw huis prettig voelt dan is dit ideaal! Catch Your Light doet namelijk aan spray-tanning op locatie! Dat is toch ideaal? Dus heeft u een feestje of wilt u er mooi uitzien voor uw bruiloft, of wilt u überhaupt een bruiner kleurtje, kies dan voor Spray-Tan. Een snelle, gezonde manier van bruin worden zoals nog nooit eerder.

Er wordt gebruik gemaakt van professionele apparatuur en de internationaal bekende vloeistof Vani-T. Ook worden de handen en voeten goed behandeld van te voren zodat er geen rare kringen of vlekken ontstaan.

Dus komt u uit de buurt van Castricum, Limmen, Uitgeest, Egmond, Beverwijk, Heemskerk of omstreden? Maak dan een afspraak met Catch Your Light! Voor contactinformatie ga naar, Salonlocaties, Noord-Holland, Castricum of neem een kijkje op hun Facebook: www.facebook.com/catchyourlight of website: www.catchyourlight.nl