Natural Glow in Breda werkt met meerdere merken van Spray-Tan om optimaal resultaat per klant te bereiken. Spray-Tan zorgt ervoor dat je een egale bruine teint hebt waardoor je er gezond uit ziet. Of het nou is omdat je niet op vakantie kan of omdat je er altijd bruin uit wilt zien, alles is mogelijk! Er zijn verschillende soorten zodat er voor een lichtere huid een ander product kan worden gebruikt dan voor een donkere huid. Dus met elke huidtype ben je hier aan het juist adres!

Je kan zowel een afspraak maken voor in de salon of voor een spray tan op locatie. Ook geeft deze salon parties op locatie! Ben jij benieuwd wat voor resultaat het bij jou oplevert? Of heb je wel eens een spray tan behandeling gehad en was je er tevreden over? Maak dan een afspraak, wie wilt er nou niet lekker gezond bruin zijn!

Dus komt u uit de buurt van Breda, Etten-Leur, Teteringen, Bavel of omstreken? Maak dan een afspraak met Natural Glow @ Wear for love! Voor contactinformatie ga naar, Salonlocaties, Noord-Brabant, Breda of bezoek hun website: www.naturalglow.nl.