Wie had ooit gedacht dat het verkopen van wijn en het geven van beautybehandelingen samen zouden gaan! Een geweldig concept: Hèt adres voor een professionele Spray Tan sessie, het zetten en bijwerken van Wimperextensions en Verkoop van kwaliteitswijnen. Spray Tan is gezond en veilig bruin zonder zon. Geen huidschade of veroudering, maar een schitterende bronzen of sun-kissed kleur!  

Het is heerlijk en onmisbaar om lekker die warme zon op je huid te voelen, maar een goede bescherming is essentieel om vroegtijdige huidveroudering en kans op huidschade en huidkanker te voorkomen. Mensen worden zich steeds meer bewust van de gevaren van het gebruik van zonnebanken  en het overmatig en onbeschermd zonnebaden. (in sommige landen wordt het gebruik van zonnebank waarschijnlijk  zelfs verboden!) Gelukkig is er een geweldig alternatief  om een mooie egale bruine kleur te krijgen, zonder dat dit schadelijk is voor de huid. SPRAY -TANNING! Een Spray Tan behandeling is absoluut onschadelijk voor de huid. Wij adviseren om de huid goed te verzorgen met de juiste producten, zodat u langer plezier heeft van uw mooie bronzen teint. Uw huid zal stralen! (Ook in combinatie met een wimperverlenging, zult u er adembenemend uit zien.)

Voor een optimaal resultaat en duur van het  Spray Tan resultaat, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. TL&W  stuurt  U voor de behandeling een lijst met tip's voor dit optimale resultaat. 

Dus komt u uit de buurt van Elburg, Oldebroek, Doomspijk, ’T Harde of omgeving? Maak dan een afspraak met Tan, Lashes & Wine! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Gelderland, Elburg of bezoek hun website: www.tan-lashes-and-wine.nl