Spray-Tanning is een alternatief voor bruin worden. Maar in tegenstelling tot buiten zonnen is spray-tan goed voor u huid in plaats van slecht. In deze schone salon wordt gewerkt met goede apparatuur en met drie verschillende spray-tan merken.

Merk 1: Whitetobrown is 1 van onze topmerken en is speciaal ontwikkeld om je een egale, sexy, onberispelijke, goudbruine tanning te bezorgen. Whitetobrown tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera, Vitamine E en vochtinbrengende elementen.

Merk 2: Vani-T producten zijn als enige in Nederland met Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd). Vani-T heeft ook een rapid-tan, Velocity, en een prachtige exclusieve 100% minerale make-up lijn.

Merk 3: Vita Liberata is een multinationale onderneming die een enorme groei doormaakt. Op dit moment actief in meer dan 14 landen waaronder Amerika, Canada, Australie, Engeland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Nederland, Duitsland, Slowakije, Polen, Tsjechie en Dubai! Onze producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum en zijn rijk gevuld met botanische extracten die zacht en voedend zijn voor de huid.

Dus komt u uit de buurt van Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Ypenburg, Laak, Haagse Hout of Den Haag? Maak dan een afspraak met Parfumerie Mooi! Voor contactinformatie ga naar, Salonlocaties, Zuid-Holland, Voorburg of neem een kijkje op hun website: http://www.mooiparfumerie.nl/index.php?pagina=winkels&wid=97