Praktijk De Elementen in het Noord-Hollandse Heiloo is gespecialiseerd in een veelvoud van massages en bied diverse methodes voor het welzijn van lichaam en geest.

Als mens zitten we vaak vast aan bepaalde patronen en overtuigingen, die ons kunnen blokkeren te bereiken wat we willen. Ziekte of stress is een signaal dat er geen balans is tussen lichaam en geest. Onverwerkte emoties, conflicten of trauma’s kunnen hieraan ten grondslag liggen en pas jaren later klachten veroorzaken. Met diverse methoden en technieken kan Praktijk De Elementen testen waar de oorsprong van uw klacht zit. Dit kan zowel bij lichamelijke (ook chronische) als psychische klachten.
Praktijk De Elementen kan hierin wat voor u betekenen.

Daarnaast kan Praktijk De Elementen u er fantastisch uit laten zien en voelen door middel van een spray-tan behandeling met het organische Eco-Cert Spray-tan merk Vita Liberata. De teint wordt afgestemd op uw huidtype en uw wens. Daarnaast kunt u hier terecht voor de verkoop van en advies over de diverse verzorgingsproducten van Vita Liberata.

Laat u voorzien van een prachtige gezonde teint. U voelt u fantastisch en zo ziet u er ook uit!

Afspraak maken kan zowel in de praktijk als bij u op locatie in Heerhugowaard, Alkmaar, Schoorl, Bergen of Heiloo of omgeving.

Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Heiloo of bezoek www.praktijkdeelementen.nl