Bij Alita's Spray-Tanning Arcen kunt u zich vanaf nu laten voorzien van een prachtige goudbruine tanning met het spray-tan merk Whitetobrown en het organische Vita Liberata. Dit kan zowel in de studio als bij u op locatie.

Ook voor de verzorgingsproducten van Whitetobrown en Vita Liberata, kunt u bij Alita's Spray-Tanning Arcen.

Gaat u binnenkort op vakantie, heeft u een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid en komt u uit de buurt van Venlo, Venray of Arcen of omgeving? Maak dan nu een afspraak!

Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Limburg, Arcen.


Over Alita's Spray-tanning Arcen:
Spray-Tanning is de meest effectieve bruin-zonder-zon behandeling.
Het grote voordeel ervan is dat de huid direct en overal een gezonde, gebronsde look krijgt. Het is tegenwoordig een steeds populairder alternatief voor de zon.

Ideaal voor: feestjes, evenementen, bruiloften, fotoshoot, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt, mag of kan.
Veel modellen maken gebruik van spray tanning.
Wil je er fantastisch uitzien, met een mooi egaal kleurtje? Je kunt bij mij terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat!
Snel en veilig bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling.

ALITA'S SPRAY TANNING biedt de beste verzorging van je huid door het gebruik van organische producten met EcoCert keurmerk. Pure tanningvloeistoffen van de hoogste kwaliteit van het merk Vita Liberata
Er is voor ieder huidtype een geschikte bruiningslotion ontwikkeld in verschillende kleursterktes.


Heb je intresse of vragen !!!
Bel : 06-10389848

Introductieprijs !!! Total body € 25,-

Facebook