Beauty Lashes & Spray-Tan Vleuten zijn gespecialiseerd in de laatste beauty trends: Wimperextensions en Spraytanning.

Wimperextensions, ook wel wimperverlenging genoemd, is één van de laatste beauty trends. Wil jij vollere, dikkere en langere wimpers? Dit kan tegenwoordig met wimperextensions! De extensions geven je een zeer mooie natuurlijke look. De wimpers zijn perfect voor feestjes, bruiloften, speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het ideaal om de wimpers voor een vakantie te laten zetten: u heeft er geen omkijken naar! De wimperextensions maken mascara, wimperverf of een wimperkruller overbodig. Tevens zijn de extensions veilig, hygiënisch en geven een prachtig resultaat. De extensions zijn gewichtloos en waterbestendig.

Beauty Lashes & Spray-Tan Vleuten is speciaal opgeleid voor het aanbrengen van deze wimperverlenging. Het verlengen van je wimpers gebeurt haartje voor haartje. De wimperverlenging is absoluut niet van echt te onderscheiden en geeft een zeer natuurlijke look.

Ook is Beauty Lashes & Spray-Tan Vleuten opgeleid door Spray-Tan Nederland voor het geven van spray-tan behandelingen met het luxueuze huidverzorgende spray-tan merk Vita Liberata.

Maak vandaag nog een afspraak voor een spray-tan behandeling voor in de salon of bij u op locatie in Vleuten, Woerden, Bodegraven, Alphen aan den Rijn of Utrecht of omgeving, eventueel gelijk in combinatie met wimperextensions.

Ga voor contactinformatie, naar Salonlocaties, Utrecht, Vleuten of bezoek www.beauty-lashes.nl.

Online afspraak maken is ook mogelijk.