Maison Pure-Line staat voor zalige luxe en ontspanning. In het schoonheidsinstituut zorgen zij ervoor dat u een aantal heerlijke relaxerende uren naar wens kan beleven. Een welkomstdrankje als eerste aangename kennismaking, het perfecte begin van een onvergetelijke ervaring voor uw lichaam en geest …

Pure schoonheid bij Maison Pure-Line in Zottegem. U kunt in de salon terecht voor een uitgebreid aanbod aan gelaatsverzorging, lichaamsverzorgingen en voetverzorgingen. En vanaf nu dus ook voor spray-tan behandelingen. Op maat van uw huid en op maat van uw wensen.  Ook voor heren zijn er speciale verzorgingen. Maison Pure-Line geeft uw lichaam de perfecte boost om mooi en stralend te zijn.

Ook voor make-up en het verzorgen en verwennen van uw handen en nagesls staat Maison Pure-Line garant voor een uitstekende service en een mooie prijs-kwaliteit. De gelnagels van PRONAILS maken van je nagels de perfecte accessoires bij je stralende lichaam.

Dankzij deskundig advies en een kwaliteitsvolle en professionele aanpak krijgt uw lichaam net dat wat het verdient: het allerbeste en het allermooiste.

Geniet ervan en voel je als herboren!

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Oost-Vlaanderen, Zottegem, Maison Pure Line voor contactinformatie.