ST spraytanning is de mobiele spraytan studio van Leeuwarden en omgeving. ST spraytanning komt bij u thuis voor een individuele spraytan behandeling of voor een spraytan party bij u op locatie in Drachten, Sneek, Hardegarijp, Grou, Heerenveen of Leeuwarden of omgeving. U kunt kiezen uit de beste internationale topmerken als Vita Liberata, ook voor kleurloze tanning die niet afgeeft, Vani-T, waaronder Velocity waarbij u reeds na 2 uur kunt douchen of Whitetobrown, bekend om de goudbruine tanning en de Whitetobrown self tanning mist voor thuisgebruik.

ST spraytanning is uiteraard ook verkooppunt voor de Spray-Tannning mist van Whitetobrown, maar ook kunt u voor verkoop van en advies over de andere verzorgingsproducten van Whitetobrown en Vita Liberata bij ST spraytanning terecht
tijdens een individuele spray-tan behandeling of een Spray-Tan Party.

ST spraytanning heeft als Spray Tan Professional de opleiding gevolgd bij Spray-Tan Nederland en is in het bezit van het officiële Spray-Tan certificaat.

Wilt u afspraak maken voor een individule spray-tan behandeling of heeft u zin in een Spray-Tan Party? Nodig dan een aantal vriendinnen, buren of familie uit en neem contact op met ST spraytanning voor een afspraak. Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Friesland, Leeuwarden, ST spraytanning.