Spraytan, gewoon lekker bruin worden zonder UV straling en mooie volle lange wimpers is nu mogelijk bij Tanning & Lashes Krimpen. Ellen Sansom-Akollo is eigenaresse van deze salon. Na 19 jaren gewerkt te hebben in de scheepvaart en te mogen genieten van het moederschap, heeft zij een nieuwe uitdaging gevonden: spray-tanning & wimperextensions. Tanning & Lashes Krimpen is gevestigd in het Quality Life Center te Krimpen aan den IJssel en werkt met topmerken als het gaat om het zetten van wimperextensions en spray-tanning.

Voor diegene uit Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Bergambacht, Capelle , Kralingen of zelfs Rotterdam, vanaf nu hoeft u niet meer ver te reizen voor een stralende kleur (spraytan) en stralende wimpers (wimperextension)..... Tanning & Lashes Krimpen is praktisch bij u naast de deur !!

Bent u nieuwsgierig geworden of u heeft nog vragen,  neem dan gerust contact met mij op. Kijk voor de gegevens bij Salonlocaties, Zuid-Holland, Krimpen aan den IJssel en neem eens een kijkje op de website.