Het bereiken van de perfecte kleur kan lastig zijn, maar met de juiste techniek kun je stressvrij bruinen!

Bereid de huid 24 uur voor het zelfbruinen voor

Het geheim van het bereiken van de perfecte basis, is om de dag voor het zelfbruinen te scrubben, scheren en hydrateren.

Exfoliëren (scrubben) helpt om eventuele schilferige, dode huidcellen te verwijderen en een frisse laag zachte, zijdezachte huid te onthullen. Exfoliëren met een scrubhandschoen is de traditionele manier om de klus te klaren, maar als je op zoek bent naar een supersnel en gemakkelijk alternatief, raden we je aan om VANI-T's Tan Eraser Mousse te proberen! Dit product verwijdert niet alleen je oude kleurtje in enkele minuten, maar heeft ook geweldige exfoliërende eigenschappen.

Hydrateren, hydrateren, hydrateren!

Zorg ervoor dat je in de aanloop naar het zelfbruinen je huidverzorgingsregime bijhoudt!

Er zijn een paar delen van het lichaam die de neiging hebben om sneller uit te drogen en die wat extra TLC nodig hebben. Breng een vochtinbrengende crème aan op je handen, ellebogen, knieën, enkels en voeten. Het zelfbruinende middel in de meeste kleurtjes heeft de neiging zich vast te klampen aan de drogere delen van het lichaam, waardoor het sneller wordt geabsorbeerd. Deze stap bevordert een gelijkmatige teint en stimuleert een soepele vervaging.

Creëer jouw ideale glow

Onze zelfbruinende mousses hebben een snelle ontwikkeling wat betekent dat je SNEL kleur kunt krijgen! We hebben een algemene gids gemaakt om onze beauties te helpen hun ideale glans te bereiken:

Sunkissed: 1 uur

Gemiddeld: 2-4 uur

Donker: 4-6 uur

Ultradonker: 8 uur

Na het aanbrengen van je kleurtje raden we aan om donkere, loszittende kleding te dragen. Het beschermt je kleurtje terwijl het zich ontwikkeltn. Donkere kleding verbergt de overdracht van bronzer, zodat je urenlang zonder zorgen je kleurtje kunt laten zitten! Spoel de kleur na de bovengenoemede tijd van jouw keuze eenvoudig af met warm water en dep vervolgens droog.

Verleng de levensduur van je kleurtje met één product...

Onze bruiningsformules zijn ontworpen om soepel te vervagen en vlekjes te voorkomen! Met de juiste nazorg kun je bruine kleur tot 7-10 dagen aanhouden – en je hebt maar één product nodig… Vani-T Bronzing Custard is alles wat je nodig hebt om 365 dagen gebruinde glorie te rocken. Het verdrievoudigt als een effectieve bruiningsversterker, geleidelijke bruiner en vochtinbrengende crème. We raden aan om de Bronzing Custard elke 2-3 dagen aan te brengen om je kleurtje langer fris en stralend te houden!