Beauty @ The Beach te Rotterdam aan het woord: 

"September 2012 heb ik, na lang zoeken en kritisch kijken, gekozen voor spray tan bij Spray Tan NL.  Na een fijne training ben rustig aan van start gegaan met het merk white to brown.

Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb! Ik verbaas nog steeds klanten dat ze gewoon mooi bruin worden (dus niet oranje of geel!!) en zonder vlekken en krijg dan ook veel nieuwe klanten op basis van recommandatie. 

Uiteraard zijn er zat merken op de markt en ik heb diverse ook wel eens getest, maar ik blijf terug komen op Whitetobrown. Vanwege de kleur, het gemak en de tijd dat het blijft zitten.

Super blij ben ik met de samenwerking die Spray Tan NL mij biedt. Ze zijn ernorm flexibel en denken graag mee. Mooiste voorbeeld tijd terug; Ik bestelde zeer kort op elkaar een nieuwe fles 10%. Blijkbaar viel immanuel dat op en zei hey wat goed zeg! Waarop ik hem helaas moest vertellen dat ik zelf onhandig was geweest en dus praktisch de hele fles had omgegooid... Wat een verassing was het toen om op de factuur een kleine tegemoetkoming te ontvangen!! Had niet gehoeven uiteraard (eigen schuld) maar dit geeft wel aan hoe fijn dit bedrijf meedenkt.

Zelfs na 5 en half jaar tan ik mensen nog heel erg graag en vind ik het juist super leuk om mensen te kunnen laten zien dat het ook echt mooi kan zijn <img class="CToWUd" src="https://mail.google.com/mail/e/1f609" alt="