Of je nu een mousse gebruikt om jezelf te bruinen of naar een salon gaat om een professionele spraytan te krijgen, de routine om je huid voor te bereiden op een langdurige, stralende teint verandert niet. Je huid voorbereiden voordat je gaat bruinen is een van de belangrijkste aspecten van het bereiken van een verbluffende, langdurige tan waar je vrienden jaloers op zullen zijn.

Voor een perfecte zomergloed zijn er een paar stappen nodig als het gaat om het voorbereiden van je huid. Tan-voorbereiding is de sleutel tot een gelijkmatige gouden kleur, dus hier zijn enkele geweldige tips over hoe je je kunt voorbereiden op een spray-tan:

DAG VOOR JE TAN

SCRUBBEN

Exfoliëren is de eerste en een van de belangrijkste stappen om je lichaam voor te bereiden op een kleurtje. Exfoliatie verwijdert oude huidcellen op het lichaam. De oude huidcellen kunnen de huid droog en ruw achterlaten.

Na het scrubben wordt een frisse nieuwe laag cellen blootgelegd, waardoor je huid er vernieuwd en fris uitziet. Deze cellen laten een consistent oppervlak achter op je lichaam - perfect voor een gelijkmatige, streeploze kleur.

Houd er rekening mee dat een spraybruiningsoplossing alleen de dode huidcellen aantast die zich op uw huid hebben opgehoopt. Als je je huid scrubt voor een spraytanning en / of mousse-applicatie, zal de laag veel ondieper zijn en zal je bruine kleur langer aanhouden, dus het is een van de belangrijkste eerste stappen ter voorbereiding op een spraytan/zelfbruiner. Zorg ervoor dat je een scrubhandschoen gebruikt of een product dat geen oliën bevat, omdat olieproducten de neiging hebben om een barrière te creëren die kan voorkomen dat de spraytanning-oplossing erdoorheen komt.

SCHEREN

Om te voorkomen dat je je benen slechts een paar dagen hoeft te scheren om een stralende kleur te krijgen, scheer je de dag ervoor of ongeveer 12 uur voor het zonnen. Hoewel dit geen cruciale stap is bij het voorbereiden van een kleurtje (je kunt nog steeds een kleurtje krijgen als je je niet hebt geschoren), heeft het wel zijn voordelen. Scheren maakt het bruiningsproces gemakkelijker als je zelfbruiner aanbrengt met tanning handschoen, en kan ook je bruine kleur verlengen, aangezien je je niet hoeft te scheren over een frisse bruine kleur na slechts een dag of twee.

Was je benen ook goed na het waxen om er zeker van te zijn dat je eventuele wasresten verwijdert, omdat dit een grote invloed kan hebben op hoe goed je spraytan zich ontwikkelt. Je zult waarschijnlijk ook een deel van je kleurtje met het haar verwijderen als je je scheert na het spray-tannen/zelfbruinen Als je een spray tan-oplossing gebruikt die een bronzer bevat, kun je het beste 2 dagen voor je spraybruiningssessie waxen of scheren, aangezien de bronzer waarschijnlijk in de nieuw gecreëerde poriën terechtkomt en je die ongewenste "vlekkerige look" geeft '.

DAG VAN JE TAN

VERWIJDER ALLE LICHAAMSPRODUCTEN & MAKE-UP

Door alle deodorants, parfums, lotions, vochtinbrengende crèmes, make-up en sieraden te verwijderen, zorg je ervoor dat je kleur perfect uitkomt. Door deodorant te dragen tijdens het bruinen, kunnen uw oksels een groene kleur krijgen. Andere huidproducten werken als barrières en verhinderen dat de bruiningsoplossing door de huid wordt opgenomen. Deze producten omvatten lotion / vochtinbrengende crème, make-up en eventuele sieraden die je draagt. Als deze producten op het lichaam achterblijven, is het mogelijk dat de bruining niet resulteert in een gelijkmatige, streeploze afwerking - het zou niet goed hebben kunnen absorberen. Deze stap bij het voorbereiden van je huid op een kleurtje moet worden voltooid vlak voor het zelfbruinen of dat je naar een salon gaat om een spray-tan te krijgen.

DRAAG LOSSE KLEDING

Nadat deze stap is voltooid, wordt het aanbevolen om LOSSE, DONKERE kleding te dragen na je afspraak, zodat nadat de bruining is voltooid er geen lijnen op je lichaam verschijnen van strakke broeken of T-shirts die over de teint wrijven. Hoewel je mogelijk overtollige spraybruiningsoplossing moet verwijderen met een handdoek of door deze voor een ventilator uit te drogen, moet de kleur zich ontwikkelen om er goed uit te zien. Losse kleding en schoenen zorgen er daarom voor dat je geen kleurtje wegwrijft voordat het klaar is.

Een extra tip voor het belangrijke na het bruiningsproces is om 45 seconden licht te douchen in koud, lauw water, pas na de gewenste ontwikkelingstijd. Gebruik gewoon water, gebruik geen douchegels, scrubs of shampoos gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen, omdat het je bruine kleur sneller zal verwijderen. De laatste stap in de 'bruiningsbijbel' is om je huid droog te deppen. Wrijf of scrub je huid niet.

Zodra je zelf aangebrachte kleur volledig is ontwikkeld, is het belangrijk om die prachtige gouden gloed te behouden. Om je bruine kleur te behouden, breng je elke avond na het bruinen onze Bronzing Custard aan. Elke applicatie zal het resultaat verdiepen. Om een bestaande kleur te verlengen / versterken - elke tweede dag aanbrengen. Het kan ook worden gebruikt als dagelijkse gezichtscrème om de teint een stralende boost te geven.

Als je deze stappen volgt om je huid voor te bereiden, krijg je een perfect zomers kleurtje dat je het hele jaar door kunt behouden en opnieuw kunt aanbrengen! 

X