Wie een bezoek brengt aan Beauty for all treedt binnen in de wereld van schoonheid, evenwicht en welzijn. De salon is eigentijds ingericht, waarbij moderne vormgeving in harmonie is met het totaalconcept van "Beauty for All".

Schoonheidssalon Beauty for All is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten. Beauty for all breidt nu uit met spray tanning en maakt hiervoor gebruik van het spray-tan merk Vani-T. Naast Spray Tan kun je ook bij Beauty for All terecht voor microdermabrasie, permanente make-up, laser-ontharing, pedicure, shellac (nagels), zonnebanken en schoonheidsbehandelingen. 

Maak vandaag nog een afspraak. Ga voor contactinformatie naar Salonlocaties, Noord-Holland, Uitgeest of bezoek www.beautyforall.nl

Over Beauty for All: 

Wij bieden u een zeer complete reeks weldadige gezichtbehandelingen met producten van de gerenommeerde merken Jean D'Arcel en Reviderm. De mogelijkheden zijn overweldigend en volledig afhankelijk van uw individuele huidtyoe en wensen. Vanzelfsprekend staan verbetering en ontspanning bij elke behandeling in het vaandel.