PurSan Beauty, Wellness & Lifestyle opent op 1 juni in centrum Santpoort-Noord

PurSan opent op zaterdag 1 juni een eigen winkel aan de Hoofdstraat 156 B in Santpoort-Noord. De winkel is een combinatie van een cadeaushop, een schoonheidssalon en een adviescentrum.

Veel mensen uit de regio Haarlem kennen PurSan Beauty & Wellness en eigenaresse Sandra Dijkman van de salon aan de Paramaribostraat 72. Dat is al jaren hét adres voor esthetische behandelingen als botox/injectables, permanente make up, spray tanning en wax ontharing. M.b.t. spraytanning maakt PurSan gebruik van het internationale spray-tan merk Vani-T, dat favoriet is onder vele celebrities over de hele wereld. Ook voor de verzorgingsproducten van Vani-T kunt u bij PurSan terecht. Dijkman over haar nieuwe winkel: “Juist in deze economisch woelige tijden moet je durven investeren. Het ontbreken van een cadeaushop in Santpoort-Noord en mijn overtuiging dat persoonlijke service, advies en unieke producten door mensen worden gewaardeerd heeft mij doen besluiten de stap te wagen”.

De nieuwe winkel in het centrum van Santpoort-Noord biedt veel meer dan alleen cosmetische behandelingen. Men kan er terecht voor huidverzorgings- en wellnessproducten, maar ook voor cadeaus, woondecoratie, (geur-) kaarsen, luxe tassen, sieraden en nog heel veel andere verwenproducten. Eigenaresse Sandra Dijkman over het aanbod: “Ieder merk in het portfolio van PurSan is gemaakt met passie. Het zijn allemaal unieke merken, die je niet zo gauw ergens anders vindt. Topkwaliteit, maar toch betaalbaar.”

Sandra Dijkman is geen dertien in een dozijn ondernemer. Ruim tien jaar geleden werd bij haar de ziekte van Crohn ontdekt, een chronische darmaandoening. “Omdat de artsen mij niet gezond verklaarden heb ik dat zelf maar gedaan en ben PurSan begonnen”, zegt ze, “Dat was niet makkelijk, ik moest weer vertrouwen in mijn eigen lichaam krijgen. Ik heb me daarbij voortdurend gericht op wat ik wel kan en mijn uiterlijk altijd goed verzorgd. Dat heeft me zelfvertrouwen gegeven en dat gun ik anderen ook. Daarom probeer ik mensen te helpen om in balans te komen, zodat ze zowel uiterlijk als innerlijk op hun allermooist zijn”. Meer informatie over PurSan en de filosofie achter het bedrijf vindt u op www.pursan.nl

Voor meer informatie over de nieuwe winkel kunt u contact opnemen met Sandra Dijkman: 023-5748650 of  info@pursan.nl en salongegevens vindt u op Salonlocaties, Noord-Holland, Santpoort

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd de opening van PurSan Beauty, Wellness & Lifestyle bij te wonen op 1 juni, vanaf 10 uur.