Schoonheidssalon Beauty en zo is een prachtige salon gevestigd in Dokkum en nu sinds kort ook begonnen met spray-tan! Ga voor de perfecte teint naar Beauty en zo. Naast spray-tan kunt u ook terrecht voor onder andere: permanente make up, chemische peelings, schoonheidsbehandelingen, body sugaring, spot a way et cetera. 

Schoonheidssalon Beauty en zo werkt met kwalitatieve merken op het gebied van spray-tan. Dit zorgt ervoor dat het resultaat perfect is en geen vlekken zal geven aan u.

Tegenwoordig is beauty steeds belangrijker en verzorgt men de huid ook steeds beter. Heeft u last van een doffe/grauwe huid en kunt u wel een oppepper gebruiken? Ga dan langs schoonheidssalon Beauty en zo. Binnen tien minuten bent u weer opgepept en loopt u met een super teint deze komende winter! 

Onlangs heeft Schoonheidssalon Beauty en zo de spray-tan cursus van Nederlands meest ervaren spray-tan trainer via Spray-Tan Nederland gevolgd en is zij nu een gekwalificeerde spray-tan professional die u graag voorziet van een prachtige bruine teint!

Ben jij benieuwd naar een spray-tan? Beauty en zo heet u van harte welkom! Ga naar Salonlocaties, Friesland, Dokkum of bezoek hun website of de facebook pagina. 

 schoonheidssalon-beautyenzo.nl

 Schoonheidssalon-Beauty-en-Zo