OVER ENJOY & ZO:

Enjoy&Zo is een feit. Letterlijk vertaald: Genieten en zo… En dat raakt meteen de kern van ons bedrijf.

Als tegenhanger van onze dagelijkse activiteiten, is het erg leuk om vooral bezig te zijn met dingen waar mensen (en vooral vrouwen) blij van worden. Dingen en activiteiten die energie geven en waar eigenlijk nooit genoeg tijd, aandacht en ruimte voor is. Dus leuk voor ons en voor onze doelgroep. Niet ingekaderd, gestructureerd en volgens een vast patroon maar spontaan, op het gevoel, ad rem, natuurlijk en met veel ruimte voor creativiteit, groei en bijzondere ontwikkelingen. Onze evenementen brengen een divers aanbod aan “musthaves’, sfeer en ondernemende dames samen op één locatie en op één moment. Gewoon, omdat het kan, leuk is en energie vrijmaakt, Natuurlijk gecombineerd met onze gezonde ondernemingsdoelstellingen.
Wat het volgende event zal brengen is ook voor ons nog een verrassing….

Terwijl wij onze eerste event aan het organiseren waren, merkten we dat er veel meer vrouwen, ook in onze directe omgeving, bezig zijn met het opzetten of uitbouwen van hun eigen onderneming, groot of klein, veel in dezelfde branche. En allemaal waren ze even enthousiast en actief in het meedenken over onze eerste event. Dit leverde zoveel positiviteit en energie en gebundelde kracht op, daar moesten we meer mee kunnen ! Het stimuleerde ons om deze unieke mogelijkheid te benutten om al deze positieve energie samen te brengen en te faciliteren en natuurlijk ook om het leuk met elkaar te hebben, samen te ondernemen, van elkaar te leren, elkaar te enthousiasmeren en stimuleren en samen te groeien.

Daarom biedt Enjoy&Zo ook een platform voor actieve ondernemende vrouwen die hun eigen ding doen en proberen zelfstandig producten en diensten te leveren die vooral leuk, lekker en ontspannen zijn. Klinkt triviaal maar het brengt plezier en ontspanning en business.