De dames van Hony Beauty & Wellness zijn opgeleid door de meest ervaren spray-tan trainer van Nederland en klaar om jou te voorzien van een prachtige goudbruine tanning. Kom je uit de buurt van Diemen en omgeving? Maak dan nu een afspraak met Hony Beauty & Wellness. Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Diemen of bezoek www.honybeauty.nl

BIANCA HONY

Wij zijn verhuisd!
Met ontzettend veel trots kan ik jullie vertellen dat Hony Treatment is verhuisd. Maar dat niet alleen! Mijn idee is altijd geweest, zonder jullie, geen Hony Treatment! Bij mij bleef daarom altijd de vraag. Hoe kan ik jullie nog beter bedienen zonder dat de kwaliteit vermindert? Nou die vraag heb ik kunnen beantwoorden met een wens die ik al heel lang koester. Samenwerken met een leuk team aan professionals om zo alle diensten op het gebied van uiterlijke- en innerlijke verzorging maar ook welzijn aan te kunnen bieden. Inmiddels heb ik dat leuke, maar vooral ook professionele, team om mij heen kunnen verzamelen. Uiteraard hoort daarbij ook een grotere locatie en die is er ook. Door deze metamorfose komt mijn doel dichterbij. De bijna laatste stap is de bedrijfsnaam. Deze moet natuurlijk ook alles omvattend zijn. 

Daarom heten wij vanaf heden: Hony Beauty & Wellness (www.honybeauty.nl)
Ons nieuwe adres:
Ouderkerkerlaan 6 (ingang sauna van Diemen)
1112 BE Diemen