"Na al meerdere keren op de beurs bij de  spray cabines hebben te staan kijken, vorig jaar eindelijk de stoute schoenen aan getrokken en een praatje met Raymond gemaakt van Spray Tan Nederland. Na de beurs is Raymond langs geweest voor een vrijblijvend gesprek, wat resulteerde in de aanschaf van de Spray tan en aankoop van de verkoop produkten.

Wij van Beauty Centre Cocoon zijn heel erg blij met de spray tan. Het is zeker een aanvulling op de behandelingen die wij al aanbieden. En eerlijk is eerlijk hoe vaak hoor je nog van een klant, ´Oh wat ben ik hier blij mee, ik kan je wel zoenen´ of dat er een vreugdedansje voor je wordt gemaakt. Echt heel leuk om mee te maken, daar worden we zelf ook blij van.

Geen peentjes kleur of delen van het lichaam niet of teveel gesprayd, je hebt het zelf in de hand. De kleuren zijn ook fantastisch, zeker de nieuwe warm tinten.  Wij verkopen de Spray Tan behandelingen los en op kaarten van 5 en 10 keer, waarbij de klanten respectievelijk €17,50 en €40,- korting krijgen bij vooruit betaling. Ook de verkoop produkten lopen goed, het moet wel even uitgelegd worden, maar meestal gaat er wel een produkt mee naar huis.

Omdat we net voor de zomer begonnen zijn, dachten we dat het zomers niet zo zou lopen. Maar daar vergisten wij ons in. Bruidjes die in het buitenland trouwen plus de genodigden hebben we gesprayd. Ook de mensen die nog op vakantie gaan en niet melkfles wit willen aankomen is een succes. 

Kortom, wij zijn erg blij met onze Spray tan en ook met de begeleiding die wij er bij krijgen. Het stopt zeker niet na de aanschaf van het produkt. Je kan altijd terecht met je vragen en deze worden ook altijd beantwoord. Ik vind het erg prettig als er een service gericht professioneel bedrijf achter staat."

Over de salon:

Beautycentre Cocoon: natuurlijke verzorging van top tot teen

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Een oud gezegde, maar met een kern van waarheid. Het is ieders doel zijn eigen harmonie te vinden. Wanneer uw lichaam en geest in harmonie zijn, dan wordt dit welbehagen weerspiegeld in uw huid. Uiteraard neemt u uw gezichtsverzorging serieus.

Maar hoe is het gesteld met de verzorging van uw lichaam? Beautycentre Cocoon verzorgt schoonheidsbehandelingen die verder gaan dan alleen uw gezicht: wij bieden complete behandelingen, methoden en producten voor een optimale verzorging van uw gehele lichaam. Ieder mens is uniek. Elke huid is anders en stelt daarom ook andere verzorgingseisen. De deskundige medewerkers van Beautycentre Cocoon weten dit en geven u daarom een individueel advies voor een behandeling die helemaal is afgestemd op de eigenschappen van uw huid.

Wilt u meer weten of wilt u een persoonlijk advies, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens in ons beautycentrum!
Het team van Cocoon

www.beautycentrecocoon.nl