"Achter hotel de Weverij midden in het centrum van Oss, vindt u Spahuys. Wanneer u bij ons binnenkomt ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling.

Bij ons kunt u onthaasten, uitrusten, bijtanken. Een bezoek aan Spahuys is een welkome verfrissing voor lichaam én geest. Maak uw hoofd leeg en ontspan actief met pilates, yoga of spabalance of droom weg in een van onze behandelkamers. Niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam en laat u onderdompelen in luxe en genot. Ervaar het zelf. Spahuys richt zich op de individuele verzorging.

Wilt u deze unieke ervaring mee naar huis nemen, dan kan dit natuurlijk ook! Alle producten die wij gebruiken zijn tevens verkrijgbaar in onze winkel en webshop."

En zo ook de verzorgingsproducten van Vita Liberata en Vani-T. Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een spray-tan behandeling met 1 van deze organische merken.

De professionele tanning range wordt zeer gewaardeerd en is veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. De meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die je maar kunt bedenken, wordt bereikt.

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Noord-Brabant, Oss of bezoek www.spahuys.nl