Moi Skin in Almere heeft speciaal voor iedereen een speciale kennismakings actie opgesteld tot en met 30 april. Een spray-tan behandeling is hierdoor het proberen waard! Ze zeggen ook voor alles moet er een eerste keer zijn dus ga het ontdekken of geniet gewoon van het grote voordeel wat je nu krijgt!

Wat is spray-tanning nou precies? DHA (dihydroxyacetone) is een natuurlijke suiker, het is een grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast op de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar.  Na de behandeling van hooguit 10 minuten heeft u direct een egaal bruine huid. Er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen.

Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 5 tot 10 dagen behouden en met de juiste verzorgingsproducten van spray tan producten die bij Schoonheidssalon Moi Skin zijn te verkrijgen, behoud je de mooi gebruinde teint langer. Bij het herhalen van de behandeling bouwt zich een diepere kleur op.

Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Flevoland, Almere of kijk op de website: http://www.moiskin.nl/Spray-Tan.html