Sauna Het Zuiden is een kleinschalig saunacomplex waar u als gast volledig kunt ontspannen en heerlijk tot rust kunt komen.

Veel mensen vinden het heerlijk om een sauna te bezoeken. Toch is niet iedereen in staat om tot volledige ontspanning te komen in een ruimte waar ook anderen verblijven.

Bij Sauna Het Zuiden heeft u alle faciliteiten geheel voor uzelf. De zeer ruime Finse Sauna en Turks stoombad - beiden voorzien van lichttherapie - staan geheel privé tot uw beschikking.

Sauna Het Zuiden beschikt ook over een buitenruimte. Op vrijdagavond kunt u uw bezoek aan de sauna desgewenst uitbreiden met een Voetreflexmassage.


En vanaf nu kunt u dus ook terecht voor een spray-tan behandeling bij  Sauna Het Zuiden. Spray-Tan Party's op locatie zijn ook mogelijk in overleg.

Sauna Het Zuiden werkt zowel met de goudbruine tanning van Whitetobrown als met het luxe organische merk Vita Liberata, geheel afgestemd op uw huidtype. Ook voor verkoop van en advies over de verzorgingsproducten van Whitetobrown, waaronder de spraytannig mist, kunt u bij Sauna Het Zuiden terecht.

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Noord-Brabant of bezoek www.saunahetzuiden.nl