Vanaf a.s. vrijdag te boeken bij CitySpa Veenendaal. De dames zijn volledig getraind door de meest ervaren spray-tan trainer van Nederland en klaar om jou te voorzien van een prachtige bruine teint. Kom je uit de buurt van Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Elst, Veenendaal of omgeving en wil je een afspraak maken? Ga dan naar Salonlocaties, Utrecht of bezoek www.cityspa-veenendaal.nl voor contactinformatie.

Over CitySpa Veenendaal: Wie zijn wij?

Wij, een team van 8 dames,  2 voedingsdeskundige, 3 allround schoonheidsspecialistes en wellness therapeuten en 4 leerlingen maken samen dat alles wat je zoekt of verwacht in onze Spa aanwezig is.

CitySpa is een opvolging van afslankstudio Superskinny. Gezien het grote succes en de ambitie van Marije van Huffel werd het tijd om een uitbreiding van het gamma te realiseren. 28 september 2012 opende CitySpa Veenendaal haar wellness-deuren om voor alle mensen met een beautywens, een afslankdoel, of een feeststemming dé tijd van hun leven te geven! Op 16 december 2013 openden wij onze tweede vestiging, CitySpa Ede, gevestigd bij Tesqua Health&Racketcentre.