Spray tanning zorgt voor een prachtig gebruinde huid zonder de schadelijke effecten van de zon of zonnebank. Kom naar de salon of wij komen naar jou voor een stralende bruine teint! 

Voordat er gesprayed, wordt de behandeling aan u uitgelegd en bespreken we uw wensen zodat ze de spraytan perfect kunnen afstemmen op uw huidtype.

Tijdens de spraytan bepaalt u zelf wat u aan wil. Bikini, zwembroek of heeft u liever een full body spraytan dan kunt u ervoor kiezen om naakt of topless te gaan. De keuze ligt bij u.

De spraytan vindt plaats in een professionele tanning tent die u privacy biedt en de omgeving schoon houdt. U krijgt een haarnetje op ter bescherming van uw hoofdhaar en wij doen precies voor hoe u mag gaan staan.

Met een spraytan apparaat wordt een tanning vloeistof gelijkmatig over de huid vernevelt. Hierdoor onstaat een fijne mist die zorgt voor een prachtig egaal resultaat.

Na de behandeling krijgt u van ons uitleg hoe u de spraytan zo lang mogelijk mooi kunt houden.

U bent van harte welkom in de salon, maar ze kunnen ook bij u op locatie komen! Nieuwsgierig geworden? Kijk bij Salonlocaties, Noord-Holland, Kortenhoef of neem een kijkje op de website