Bij een spray tanning behandeling wordt er DHA tanning vloeistof met behulp van spray-apparatuur op uw huid verneveld. DHA is een natuurlijke grondstof wat wordt gewonnen uit suikerriet. DHA veroorzaakt een reactie in de hoornlaag van uw huid waardoor uw huid bruin kleurt. Verder bevatten de vloeistoffen onder andere aloë vera, vitamine E en vitamine A om uw huid te verzorgen. Op deze manier kunt u veilig bruin worden, zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank.

Het van oorsprong Australische Vani-T is een multinationale onderneming die een enorme groei doormaakt. De producten van Vani-T zijn op dit moment verkrijgbaar in meer dan 15.000 salons in 12 landen waaronder Amerika, Engeland, Ierland, Schotland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Canada, Nieuw- Zeeland en Nederland!

Onze producten hebben keer op keer awards gewonnen en worden door talloze celebrities, visagisten/ make-up artists en modellen over de hele wereld gebruikt. Australische make-up artists van Vani-T hebben onlangs nog voor de Oscar-uitreikingen, genomineerden in Hollywood voorzien van een glamour look.

Vani-T heeft een brede keuze aan producten: Minerale cosmetica, tanningvloeistoffen en zelfbruiners.

In Australië is Vani-T Mineral Cosmetics zelfs 1 van de top 3 make-up merken. De Mineral Cosmetics bevatten alleen de beste natuurlijke en organische ingrediënten en zijn voorzien van een prachtig design, een sieraad voor in je tas of op je make-up tafel.

Dus zou u graag een Spray-Tan behandeling bij u thuis willen? En woont u in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Best, Valkenswaard of Leende? Neem dan contact op via de website: http://www.essys.net/index.html of via Salonlocaties, Noord-Brabant, Eindhoven.