"Mijn naam is Amber van Dooren Schoonheidsspecialiste, Nagelstyliste, Spray-tan professional en eigenaresse van Beautysalon De 7 schoonheden. Op 1 februari 2008 heb ik de deuren van mijn salon geopend in Spaarndam.

Wie wil er niet even relaxen en ontspannen? Zeker in deze drukke tijd is het fijn je lichaam en geest te verzorgen. Daarom bied ik in mijn Beautysalon diverse schoonheidsbehandelingen aan. Massages en cosmetische hand- en voetverzorging, pedicure, gediplomeerd nagelstyliste (gelnagels) Ook ben ik voedingsdeskundige.

Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk om mijn klanten die persoonlijke aandacht te geven waardoor ze even heerlijk kunnen ontspannen tijdens een behandeling. Naast de persoonlijke aandacht heb ik oog voor het milieu. Ik werk met de producten van o.a. Cenzaa. Wellness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Deze zijn met zorg en respect voor het milieu ontwikkeld en zijn dierproefvrij.

De producten zijn ook verkrijgbaar bij Beautysalon De 7 schoonheden. Zo kunt u de verzorging van uw huid thuis voortzetten en blijft uw huid in een goede conditie.

Wilt u kennismaken met Beautysalon De 7 Schoonheden maak dan nu een afspraak!"

M.b.t. spraytanning werkt Amber met het organische huidverzorgende merk Vita Liberata.

Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Spaarndam of bezoek www.de7schoonheden.nl