Een spray-tan is prachtig. Je ziet er in een mum van tijd gebruind uit met een natuurlijk egaal resultaat. Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit! Om jouw mooie, bruine kleurtje te behouden, hebben we voor jou een aantal handige TanningTips op een rijtje gezet.

1. Korte en koude douches
Voor een langduriger tan, neem een kortere, koudere douche om de huid te hydrateren, zodat jij jouw lichaamstemperatuur laag houdt.

2. Sport nooit vlak na een spray-tan!
Ben je de vakantiekilo’s weer flink aan het aftrainen in de sportschool? Let dan op dat je na een spray-tan sessie het sporten even uitstelt. Dit gaat anders ten koste van je bruine teint en dat willen we natuurlijk niet hebben.

3. Gebruik dagelijks een vochtinbrengende crème
Om jouw bruine teint langer te behouden, is het belangrijk om dagelijks een vochtinbrengende crème op de huid aan te brengen. TIP: Gebruik de Whitetobrown Extend Bodylotion, deze is speciaal ontwikkeld om jouw bruine huid langer te behouden. Koop hem hier!

4. Vermijd contact met echt leer.
Leer is huid en zal dus net zo reageren op tanning vloeistof als jouw eigen huid. Pas dus op met leren stoelbekleding in een auto, leren banken en stoelen etc. Bescherm leren bekleding door er een handdoek overheen te leggen.

5. De paraplu
De herfst is officieel begonnen. Er zullen dus vaker wat buien vallen. Vergeet daarom nooit een paraplu mee te nemen voor na de spray-tan behandeling als je naar een spray-tan salon toe gaat.

Volg ons op Facebook en zie elke donderdag een #TanningTipThursday van ons verschijnen!