Sinds pHenomenal 2 tot 3 weken Tan Mousse is gelanceerd in 2013, hebben vele van jullie het geweldige resultaat hiervan beleeft. Maar wat nu? Hoe kan je ervoor zorgen dat je nóg meer uit je pHenomenal resultaat haalt? Wij hebben alle antwoorden!

Boost je tan
pHenomenal 2-3 weken Tan duurt tot 4 keer langer dan welke tan dan ook! Maar uiteindelijk vervaagt deze ook…! Maar dit kan je uitstellen! Gebruik elke dag lotion zodat je huid hydrateert en hij de tan langer vast houdt. Zo kan je nog langer genieten van de Vita Liberata ervaring!

Krijg je gloed overal
Rich Face tinted tan lotion is de perfecte partner van de pHenomenal 2-3 weken Tan Mousse. Met dezelfde mooie natuurlijke kleur, wat feilloos combineert met de pHenomenal, maar bevat nog meer hydraterende en conditionerende ingredienten speciaal voor de gevoelige huid van het gezicht.

Uw huid hydratatie
pHenomenal 2-3 weken Tan Lotion is de nieuwste in de familie van de pHenomenals. Met een lichtgewicht, super pure, ultra hydraterende lotion formule, is het geschikt voor het lichaam en het gezicht en is perfect voor de droge, gevoelige en rijpere huidtypes.